General

+Waarom is het verontreinigen van mijn voertuig nodig?

Het verontreinigen van de airco zorgt ervoor dat bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen worden verwijderd. Door het interieur en het gehele airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd waarbij alle inzittenden zich op hun gemak voelen en de chauffeur helder en alert blijft, ook tijdens lange ritten.

+Waarom RMC Lubricants?

Als het gaat over oliën, smeermiddelen, airco en overige Car-Care producten is RMC dé leverancier van kwalitatieve maar betaalbare producten. Wij staan volledig achter de producten van RMC.

GERELATEERDE PRODUCTEN

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen