Seal Conditioner

Seal Conditioner van RMC Lubricants verbetert de motorolie-eigenschappen van uw voertuig. De Seal Conditioner van RMC elimineert olielekken aan de motor, hydraulische servo besturing en versnellingsbak. Bevat actieve synthetische componenten welke dichtingen regenereren en opnieuw soepel maken.+

€ 22,39

€ 15,00 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Seal Conditioner hernieuwt de olie-afdichtingen van de motor en herstelt en voorkomt olielekken door slechte elasto-plastische afdichtingen. De Seal Conditioner verlaagt tevens het olieverbruik en vermindert blauwe en rokende uitlaatgassen. RMC Seal Conditioner is onschadelijk voor de katalysator en roetfilter. Voorkomt ook schade aan het milieu door oliedruppels van de motor of versnellingsbak.

Geschikt voor alle benzine- en dieselmotoren, transmissie en hydraulische systemen. Zowel voor minerale als semi-synthetische en vol synthetische oliën(behalve remolie). De Seal Conditioner heeft geen invloed op de smering van de motor.

Gebruiksaanwijzing

Voeg RMC Seal Conditioner toe aan de motorolie bij een warme motor. De Seal Conditioner kan worden toegevoegd aan alle minerale en synthetische oliën. Kan tevens op elk moment worden toegevoegd aan de reeds aanwezige motorolie.

Het werkende effect van de afdichting zal echter pas werken na een rit van 600 tot 800 km na toevoeging. Voor de servo sturen: ¼ dosis (75 ml) gebruiken.

1 dosis van 300 ml is voldoende voor 3 tot 6 liter olie.

Specificaties

 • Inhoud

  300 ml

 • keyword 1

  Verlaagt het olieverbruik

 • keyword 2

  Hernieuwt de olie-afdichtingen van de motor

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen