ATF Flush

ATF Flush van RMC Lubricants is een reinigingsproduct voor automatische transmissies. ATF zorgt voor een snelle en efficiënte interne reiniging van transmissies, het hydraulisch circuit en de koppelomvormer. +

€ 25,41

€ 25,41 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC ATF Flush is een transmissieolie en verzorgt de reiniging van de transmissie en koppelomvormer. Het reinigingsproduct is geschikt voor alle types transmissies/oliën: manueel, automatisch, PDK, CVT en DSG.

Gebruiksaanwijzing

 1. Voeg 300 ml ATF Flush toe per 8 liter olie.
 2. Voer een rit uit van ten minste 25 km of laat het voertuig draaien op een hefbrug gedurende 30 minuten. Schakel tevens regelmatig in de verschillende standen D/P/N/R.
 3. Laat de olie af en vervang de filter. De ATF Flush is ook geschikt voor PDK, DSG, CVT of manuele transmissies.

Een dosis van 300 ml is geschikt tot 8 liter olie. Gebruik voor inhouden boven 8 liter 2 flacons of een concentratie van 4 à 5%.

Specificaties

 • Inhoud

  300 ml

 • keyword 1

  Effectieve reiniging

 • keyword 2

  Voor alle types transmissies/oliën

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen