Top Shampoo

Top Shampoo van RMC Lubricants zorgt voor een sublieme reiniging en glanzend resultaat van uw voertuig. Met Topshampoo kun je veilig een goede schuimlaag produceren die geen beschadigingen aan de laklaag zal aanbrengen. Met RMC Topshampoo wordt uw voertuig weer glazend schoon!+

€ 15,67

€ 15,67 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Top Shampoo is een zachte, ph neutrale shampoo met een hoge concentratie. De shampoo is volkomen veilig en beschadigd de laklaag of coating niet. De hoge concentratie van de shampoo zorgt voor een hoogwaardige schuimlaag die uw voertuig weer laat glanzen.

De shampoo bevat geen pH-niveau hoger dan die van uw carrosserie. Zorgt voor een perfectie reiniging met een verfrissende geur, waardoor uw voertuig weer voor langere tijd glanst.

Gebruiksaanwijzing

Gebruik bij sterk vervuilde oppervlakken een verhouding van 1:10. Voor lichte vervuilde oppervlakken kunt u een verhouding van 1:30 gebruiken.

 1. Voeg de shampoo toe aan een emmer met schoon water.
 2. Verwijder al het schuim met een krachtige straal water nadat u het voertuig heeft gewassen.
 3. Droog het voertuig na met een zachte droge handdoek of zeem.

Advies

Gebruik voor een perfect resultaat de Car-care Top Shampoo spons van RMC Lubricants.

Specificaties

 • Inhoud

  500 ml

 • keyword 1

  Zachte pH neutrale shampoo met een hoge concentratie

 • keyword 2

  Zorgt voor een perfecte reiniging

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen