Screen Wash

Screen Wash van RMC Lubricants reinigt op een krachtige wijze al het vuil van uw voorruiten. Het product kan als aanvulling op het ruitensproeierwater worden gebruikt. Screen Wash is minder schadelijk voor het milieu en voor uw huid doordat het methanolvrij is. +

€ 4,95

€ 4,95 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Was Ready to use -20 graden celsius is een zeer krachtige methanolvrije antivriestoevoeging als aanvulling op het ruitensproeierwater. Het product reinigt met gemak al het vuil van uw voorruiten. Door toevoeging van de speciale additieven voorkomt het tevens opnieuw invriezen van de voorruit en het dichtvriezen van de sproeiers. 

Toepassing

Screen Wash Ready to use van RMC Lubricants kan worden toegevoegd aan het water in uw ruitensproeiertank. Het product is tevens minder schadelijk in aanraking met de huid en minder schadelijk voor het milieu dan ruitenvloeistoffen op basis van Methanol of IPA. RMC Screen Wash is onschadelijk voor: raamrubbers, sproeiers, ruitenwissers en autolakken. 

Specificaties

 • Inhoud

  400 ml

 • keyword 1

  Methanolvrije antivriestoevoeging

 • keyword 2

  Reinigt vuil op uw voorruit

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen