RMC Lubricants

RMC Lubricants leverancierSpecialist in Additieven, Oliën, Airco, Smeermiddelen en Car-Care producten. Ondernemerschap zit in het bloed van de familie Rommens. In korte tijd heeft men, met een sterk en hecht internationaal team van specialisten, een nieuwe stap voorwaarts gezet als specialist in Techno-Chemische producten. Men is het importeur schap ontgroeit, heeft het tussenstation verlaten om nu als fabrikant / producent de volgende stap voorwaarts te maken.

Daniel Rommens: “Wij hebben het heft zelf in handen genomen, diep geïnvesteerd waardoor wij de kwaliteit en authenticiteit van het volledige gamma aan producten kunnen garanderen”. RMC Lubricants is de Nederlandse onafhankelijke fabrikant / producent en werkt internationaal met een volledige gamma aan producten voor de Automotive. Ontstaan uit jarenlange kennis en kunde vanuit ondernemende specialisten binnen- en buiten de Automotive.

Technologische ontwikkelingen

RMC Lubricants heeft de ontwikkeling van haar producten gebaseerd op de laatste technologische ontwikkelingen in de markt. Ontwikkeld en getest op duurzaamheid, kwaliteit en uitmuntende ster prestaties in haar laboratorium en op testcircuits. Alle producten komen voort uit de wens van de professionele gebruikers waar kwaliteit en innovatie een constante factor zijn voor het leveren van state-of-the art prestatie. Bij RMC Lubricants staat efficiëntie en schone mobiliteit voorop.

Wij ontwikkelen effectieve producten die verbrandingsmotoren en draaiende onderdelen in topconditie houden. Onze premium producten werken zowel preventief als probleemoplossend. RMC levert producten van de hoogste kwaliteit, aan professionals in de automotive industrie. Daarbij zijn het behouden van een zo laag mogelijke CO2 uitstoot en het voorkomen van reparaties de belangrijkste waarden.

Welkom, U kunt hier inloggen