Glass Cleaner Pro

Glass Cleaner Pro van RMC Lubricants is een professionele glasreiniger voor binnen- en buitenruiten van uw voertuig. Het product verwijdert snel en doeltreffend insecten en vuil van uw autoruiten en koplampen. Hoe vies uw ruiten ook zijn, Glass Cleaner Pro maakt uw ruiten effectief en grondig schoon.+

€ 12,04

€ 12,04 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Glass Cleaner Pro is een zeer krachtige reiniger voor alle soorten autoruiten en koplampen. De reiniger laat een schoon, helder en streeploos resultaat achter. Glass Cleaner Pro geeft snel weer een helder zicht, hoe vies uw ruiten ook zijn. Na het reinigen van uw autoruiten met RMC Glass Cleaner Pro kunt u weer veilig de weg op met een gegarandeerd helder en langdurig zicht.

Gebruiksaanwijzing

Buitenruiten: Spray vanaf 30 tot 40 cm van het te reinigen oppervlak. Laat het product even inwerken en neem af met een schone zachte doek.

Binnenruiten: Spray vanaf 20 cm van het te reinigen oppervlak. Laat het product even inwerken en neem af met een schone zachte doek.

Advies

Gebruik voor een optimaal streeploos resultaat RMC glasdoek.

Specificaties

 • Inhoud

  500 ml

 • keyword 1

  Krachtige reiniger

 • keyword 2

  Streeploos en helder resultaat

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen