DPF Cleaner Pro

DPF Cleaner Pro van RMC Lubricants is een preventieve behandeling die roetvorming vermindert en tevens de regeneratie van de roetfilter bevordert. Door DPF Cleaner Pro regelmatig te gebruiken wordt de levensduur van de roetfilter verlengt. Het product is uitermate geschikt voor voertuigen die veel stadsverkeer en/of korte afstanden afleggen.+

€ 28,98

€ 28,98 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

Dieselmotoren zijn niet ontworpen voor korte afstanden of start-stop rijomstandigheden. Tijdens korte ritten komt de dieselmotor niet goed op temperatuur en wordt er meer roet gevormd tijdens de verbranding. RMC DPF Cleaner Pro vermindert de roetvorming en bevordert en optimaliseert de regeneratie van de roetfilter. Tevens verlengt het de levensduur van de roetfilter, optimaliseert het de verbranding en wordt de motorbetrouwbaarheid verhoogd.

DPF Cleaner Pro is geschikt voor alle types injectiesystemen, zoals: pomp injectoren en common-railsystemen. Ook geschikt voor alle types uitlaatgas nabehandeling systemen (roetfilter en Nox trap) en voor EURO 4, 5 en 6 motoren.

Voordelen

 • Vermindert de roetvorming;
 • Specifiek voor korte ritten en/of stadsverkeer;
 • Minder uitstoot van rook en andere schadelijke uitlaatgassen zoals CO2;
 • Verlengt de levensduur van de roetfilter.

Gebruiksaanwijzing

 1. Gebruik RMC DPF Cleaner Pro op eigen risico.
 2. Giet de volledige inhoud van de fles (300 ml) in de brandstoftank. Inhoud is geschikt tot een tankinhoud van 60 liter.

Voor voertuigen die stadsverkeer en/of korte ritten afleggen wordt aangeraden om DPF Cleaner Pro te gebruiken om de 5.000 km.

RMC DPF Cleaner Pro is zowel preventief als voor probleemoplossende toepassingen.

Advies

Rij na het toevoegen van DPF Cleaner Pro voor gedurende 30 minuten op de snelweg zodat de DPF goed op temperatuur kan komen.

Specificaties

 • Inhoud

  300 ml

 • keyword 1

  Vermindert roetvorming

 • keyword 2

  Verlengt levensduur roetfilter

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen