Diesel Multipoint Pro

Diesel Multipoint Pro van RMC Lubricants is een professioneel product voor de reiniging van de gehele motor: injectoren, turbo, katalysatoren en roetfilters. De ultra geconcentreerde formulatie op basis van Nanotec® verwijdert schadelijke roetaanslag die zich ophoopt in de variabele turbogeometrie en oxidatiekatalysator. Turbo Cleaner is geschikt voor alle types dieselmotoren zoals commonrail en TDI-pompinjectoren.+

€ 83,49

€ 83,49 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

De strenge normen omtrent de uitstoot hebben constructeurs ertoe gedwongen complexe motoren en injectiesystemen te ontwikkelen om het brandstofverbruik van voertuigen te verminderen. Deze motoren zijn extreem gevoelig voor vervuiling en aanslag. Een gebrekkige verstuiving kan roetuitstoot veroorzaken, wat de katalysator kan doen verstoppen. Dit zorgt voor een tegendruk die de goede afvoer van de uitlaatgassen belemmert, zodat uiteindelijk het motorvermogen wordt beperkt.

RMC Diesel Multipoint Pro is geschikt voor alle moderne dieselmotoren, met of zonder roetfilter, en voor biodiesel. Het reinigt, smeert en beschermt de injectoren, hogedrukpomp, kleppen, verbrandingskamers, zuigen en zuigerveren. Tevens vermindert Diesel Multipoint Pro het brandstofverbruik en de schadelijke emissies. Diesel Multipoint Pro optimaliseert het motorrendement en neutraliseert het condensatiewater.

Gebruiksaanwijzing

Voeg RMC Diesel Multipoint Pro toe aan de brandstoftank. De brandstoftank moet minimaal 30 liter en maximaal 45 liter brandstof bevatten.

Rij regelmatig boven de 3000 tr/min. RMC Diesel Multipoint Pro is zowel preventief als voor probleemoplossende toepassingen.

Advies 

Rij na het toevoegen van de substantie voor gedurende 30 minuten op de snelweg zodat de DPF goed op temperatuur kan komen.

Specificaties

 • Inhoud

  1500 ml

 • keyword 1

  Geschikt voor alle moderne dieselmotoren

 • keyword 2

  Vermindert het brandstofverbruik en de schadelijke emissies

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen