Diesel Injection Cleaner

Diesel Injection Cleaner van RMC Lubricants is een professioneel reinigingsmiddel voor injectiesystemen die een snelle en doeltreffende reiniging van de injectie garandeert. Diesel Injector Cleaner bevat ook een ‘friction modifier’ zodat een goede smering van het injectiesysteem verzekerd is.+

€ 23,60

€ 23,60 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Diesel Injection Cleaner reinigt en smeert injectoren, kleppen, verbrandingskamers enzovoort. Het bevat geen chloorhoudende bestanddelen en is onschadelijk voor de katalysator en/of roetfilter. Tevens is Diesel Injection Cleaner geschikt voor hogedruksystemen en voor alle types injectiesystemen: pomp injector en commonrail systemen (klassiek of piëzo elektrisch). Diesel Injection Cleaner is eveneens geschikt voor alle uitlaatgas nabehandeling systemen.

Voordelen

 • Verhoogd het motorrendement;
 • Minder brandstofverbruik;
 • Vermindert de uitstoot van roet en schadelijke uitlaatgassen;

Gebruiksaanwijzing

 1. Vul het infuus met de inhoud van Diesel Flush (500 ml). Sluit het infuus aan op de brandstoftoevoer en laat de motor hierop draaien totdat de totale hoeveelheid is verbruikt. Of vul de dieselfilter met de Diesel Injector Cleaner.
 2. Geef, enkele wanneer de motor op bedrijfstemperatuur is, een aantal keren gas en laat de motor draaien op verschillende toerentallen.

Advies

Extra vervuiling van het systeem kan worden veroorzaakt door een vervuilde injector. Gebruik RMC Diesel Conditioner Pro om het gehele systeem optimaal te reinigen.

Specificaties

 • Inhoud

  500 ml

 • keyword 1

  Verhoogt het motorrendement

 • keyword 2

  Minder brandstofverbruik

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen