Diesel Conditioner Pro

Diesel Conditioner Pro van RMC Lubricants is een geconcentreerde behandeling voor hoge druk dieselinjectiesystemen (pompinjectoren en commonrail). De actieve Nanotec® componenten en extreme concentratie zorgen voor de reiniging en bescherming van de injectoren en de hogedrukpomp.+

€ 17,50

€ 17,50 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Diesel Conditioner Pro is geschikt voor alle moderne dieselmotoren, met of zonder roetfilter. Het product reinigt, smeert en beschermt de injectoren, kleppen, hogedrukpomp, verbrandingskamers, zuigen en zuigerveren. Tevens wordt het brandstofverbruik en schadelijke emissies verminderd. Diesel Conditioner Pro optimaliseert het motorrendement, neutraliseert water in de brandstoftank en beschermt het brandstofsysteem tegen corrosie.

Gebruiksaanwijzing 

Voeg een volledige fles (300 ml) toe aan de brandstof voor het tanken (geldig voor maximaal 60 liter brandstof).

Voor voertuigen die stadsverkeer en/of korte ritten afleggen is het gebruik van RMC Diesel Conditioner Pro aangeraden om de 7.500 km.

RMC Diesel Conditioner Pro is zowel preventief geschikt als voor probleemoplossende toepassingen.

Advies

Bij ernstige vervuiling wordt aangeraden om Diesel Multipoint Pro te gebruiken.

Specificaties

 • Inhoud

  300 ml

 • keyword 1

  Geschikt voor alle moderen dieselmotoren

 • keyword 2

  Vermindert het brandstofverbruik en schadelijke emissies

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen