Cera Compound

Cera Compound van RMC Lubricants is een motorolie-additief van de nieuwste generatie. De prestaties van dit product overtreffen bestaande vergelijkbare producten door het gebruik van micro keramische deeltjes.



+

€ 29,04

€ 29,04 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

RMC Cera Compound verlengt de levensduur van de motor. De micro keramische deeltjes zijn sterke vaste smeermiddelen die de wrijvingscoëfficiënt doen dalen. Tevens weerstaan de micro keramische deeltjes aan de hoogste temperaturen en drukken. Het motorolie-additief vormt een sterke smeerfilm die de wrijving en slijtage vermindert. Ook wanneer de motor niet draait, blijft een hechte film bestaan die een bescherming biedt bij een koude start.

RMC Cera Compound is geschikt voor alle moderne benzine- en dieselmotoren, voorzien van de nieuwste technologie zoals: common rail, turbo en katalysator. Cera Compound is ook geschikt voor oudere motoren. De meest optimale resultaten worden behaald in personenwagens, vrachtwagens, motorfietsen, industriële motoren en boten. Cera Compound mengt zich met alle soorten motorolie en is ook geschikt voor motoren uitgerust met een roetfilter.

Gebruiksaanwijzing

Voeg een dosis Cera Compound (300 ml) toe bij iedere olieverversing. Cera Compound is geschikt voor een carterinhoud tussen de 2,5 en 5 liter.

Advies

Voor een maximaal resultaat wordt aangeraden om vooraf een interne motorreiniging uit te voeren om alle zuren en vuildeeltjes te verwijderen. Gebruik hiervoor RMC Engine Flush.

Specificaties

 • Inhoud

  300 ml

 • keyword 1

  Verlengt de levensduur van de motor

 • keyword 2

  Geschikt voor alle moderne motoren

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen