Black Seal Silicone

Black Seal Silicone van RMC Lubricants is een blijvend elastische afdichtkit op siliconenbasis welke bestand is tegen alle weersinvloeden. Het is hittebestendig en vulkaniseert onder invloed van luchtvochtigheid in een elastische massa. Het is geschikt voor het verlijmen van verschillende materialen, welke moeilijk met elkaar te verbinden zijn.+

€ 24,14

€ 24,14 Inclusief BTW

 • Producten van de beste kwaliteit
 • Gegarandeerd een snelle levering
 • Voordelig en uitgebreid assortiment

Artikel omschrijving

Black Seal SIlicone is een hittebestendige, ééncomponent afdichtmiddel. Het heeft een extreme hechtkracht op staal, aluminium, keramiek, glas, hout, kunststof en andere materialen. Het product is ideaal voor het afdichten van motorblokken, transmissiebakken, kleppendeksel, oliecarter, olie- en waterpomp, verwarmingsinstallaties en airconditioning units. Hechting en afdichting zowel bij omgevingstemperatuur als bij hogere temperaturen (tot +250 °C). Het product is ideaal voor het afdichten van plaatstaal overgangen tegen roest en corrosie en afdichten van overgangen tussen staal, keramiek en kunststof.

Voordelen

 • Voor binnen en buiten gebruik onder alle weersomstandigheden;
 • Snelle uitharding, ook bij lage temperaturen;
 • Zeer grote initiële hechtkracht;
 • Na het uitharden blijvend elastisch en ook bestand tegen veroudering.

Gebruiksaanwijzing

 1. Black Seal Silicone op een schone, droge, stof- en vetvrije ondergrond toepassen. 
  Het materiaal dat verlijmd moet worden dient draagkrachtig genoeg te zijn om het gewicht te kunnen houden.
 2. Reinig de te verlijmen delen grondig. Een primer is niet noodzakelijk.
 3. Breng op één van de lijmvlakken Black Seal Silicone aan en druk beide delen direct en stevig op elkaar. Overtollig materiaal direct verwijderen.
 4. Gebruikt gereedschap direct of na uitharding mechanisch reinigen.

Specificaties

 • Inhoud

  200 ml

 • keyword 1

  Grote initiële hechtkracht

 • keyword 2

  Snelle uitharding

Stel een vraag over dit product

Reiniging airco met airco foam treatment
Brake cleaner pro
RMC Brake Cleaner is een krachtige spray voor het verwijderen van olie, vet, vuil en rem- en koppelingsonderdelen van een voertuig. Brake Cleaner is een sterke ontvetter, droogt snel en lost vet en olie op.

Bekijk het product

Airco reiniging
Het is van belang dat u de airco in uw voertuig minstens 2 keer per jaar, op professionele wijze, laat reinigen. Hierdoor worden bacteriën in de verdamper en de luchtkanalen verwijderd. Door het interieur en het airconditioningsysteem te laten reinigen met RMC Airco Foam Treatment wordt voor een fris en gezond klimaat gezorgd.

Lees verder

Welkom, U kunt hier inloggen